Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ INTERNET

“ΠΑΥΛΟΣ Ο … ΘΕΟΣ”

 

 

Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ!” Το μόνιμο σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια.Δεν είναι τυχαία η αγάπη και η εκτίμηση που εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία προς στο πρόσωπό του. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ.Παύλος Γιαννακόπουλος εδώ και αρκετά χρόνια έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και έχει πετύχει απόλυτα στα καθήκοντά του.Πρόεδρος και της εταιρίας “ΒΙΑΝΕΞ” ,μιας απ΄τις μεγαλύτερες εταιρίες φαρμάκων ,έχει καταφέρει εδώ και αρκετά χρόνια να κάνει ολόκληρη την Ευρώπη να μιλάει γι’αυτόν , λόγω των σούπερ- μεταγραφών που έχει κάνει για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, μερικές από τις οποίες άγγιξαν ποσά-ρεκορ για τα ευρωπαικά δεδομένα. Μήπως υπάρχει κανένας που δεν θυμάται την έλευση του Ντομινίκ Ουίλκινς στους “πράσινους”;;;

 

Παύλος Γιαννακόπουλος

 Με τον Παύλο Γιαννακόπουλο στην προεδρία , ο Παναθηναϊκός αλλά και το ελληνικό μπάσκετ γενικά , ζει τα τελευταία χρόνια σημαντικές επιτυχίες όπως τα δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το 1996 στο Παρίσι και φέτος στη Θεσσαλονίκη.

Είναι πραγματικά ένας άνθρωπος που αγαπάει το μπάσκετ και το έχει βοηθήσει .

Αν ρωτήσει κάποιος τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για το ποιος είναι ο καταλληλότερος για να αναλάβει την προεδρία και της ΠΑΕ , πολλοί θεωρούν ότι το συντριπτικό ποσοστό θα απαντήσει “ ο Παύλος”.

Την Τρίτη 18 Ιουλίου λοιπόν στις 6 το απόγευμα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα απαντήσει on – line αποκλειστικά στις ερωτήσεις των χρηστών του internet στη διεύθυνση www.e-debate.gr!

Τη συνέντευξη θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Μανώλης Βογιατζάκης.

 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ